Jäsenedut

Jäsenkortin esittämällä saat käyttöösi  alennusta seuraavista paikallisista yrityksistä.

• Taimiteutari Ky Inkoontie 79, Lohja
  • K-Rauta Lohja Oy,  Ojamonharjuntie 86, Lohja (jäsenkirjeen mukana tuleva alennuskuponki ei koske tarjoustuotteita)
  • Virkkalan Kukkapuoti Virkkalantie 18
  • Saarelman Puutarha, Urheilukuja 4, Nummi
  • Tytyrin trekooli, Taimistonkatu 3, kaikista taimista 10 prosentin alennus.
  • Sporttikone Hakamäenkuja 2, Lohja Husqvarnan, Stihlin ja Stigan tuoteperheistä 10 prosentin alennus.
  • Pusulan Urheilu ja Rauta Oy, Marttilantie 8 Pusula, puutarhatuotteista -15 prosenttia, ei koske tarjoustuotteita.
  •  Pihapalvelu Pihlainen, Kalkkiradantie 3, Lohja. Jäsenkortin esittämällä saa 10 prosentin alennuksen suursäkeistä ja peräkärrykaupasta.

Lisäksi Kotipuutarha-lehden kestotilauksesta saat 15 euron alennuksen/vuosi.
Lohjanseudun Puutarhaseuran matkojen hinnat ovat edullisempia jäsenille kuin ei-jäsenille.

Tietosuojaseloste

Tutustu Lohjanseudun Puutarhaseuran tietosuojaselosteeseen tästä linkistä: lue tietosuojaseloste.