Jäsenille

Jäsenedut

Jäsenkortin esittämällä saat käyttöösi vaihtuvia etuja useista yrityksistä. Esimerkiksi Hankkija Oy:n Virkkalan toimipisteestä Inkoontie 21 jäsenemme saavat 8 prosentin alennuksen puutarhakaupan normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa toistaiseksi.

Uutena yhteistyökumppanina aloittaa kasvihuoneita toimittava Akiro Oy. Akiron tarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun.

• 1. Aina -5  prosenttia kasvihuoneista, kennolevyistä ja tarvikkeista TAI
  • 2. Varastossa oleville kasvihuoneille rahti 0 € (norm. hinta 49 €) TAI
  • 3. Tilaajalahja kattoikkuna automaattiavaajalla kaupan päälle (Strong, Nuoli ja Star-kasvihuoneet), Strong, Nuoli, EASY-UP ja Star-kasvihuoneet.

Nämä tarjoukset VOI siis yhdistää muihin  voimassaoleviin kampanjoihin tai tarjoushintoihin.  Ainoana poikkeuksena Black Friday, silloin ei muita tarjouksia. Eli esimerkiksi nyt kun Akirolla  on tilaajalahjana kattoikkuna automaattiavaajalla, niin puutarhaseuran jäsenet saavat niitä 2 kpl TAI vielä lisäksi alennuksen -5% TAI ilmaisen rahdin. Ennen ostoa tulee olla yhteydessä Hanna Kauppiseen, mieluiten sähköpostitse: hanna.kauppinen@akiro.fi. Tämä varmistaa hintojen oikeellisuuden ja jäsenyyden todentamisen.

Muita jäsenillemme etuja tarjoavia yrityksiä ovat

Lisäksi Kotipuutarha-lehden kestotilauksesta saat 15 euron alennuksen/vuosi.
Lohjanseudun Puutarhaseuran matkojen hinnat ovat edullisempia jäsenille kuin ei-jäsenille.

Tietosuojaseloste

Tutustu Lohjanseudun Puutarhaseuran tietosuojaselosteeseen tästä linkistä: lue tietosuojaseloste.