Osallistu Tuhat tammea-kampanjaan!

Kasvaako pihassasi tammi? Kerään sen terhoja ja osallistu Tuhat tammea-kampanjaan. Tavoitteena on kasvattaa talkoilla pieniä tammentaimia ja lahjoitta niitä ensi kesänä Lohjan asuntomessujen kävijöille. Lue lisää Tuhat tammea-sivulta.

Tervetuloa taimistovierailulle Taimiteutariin 18.8.20

Tervetuloa taimistovierailulle! Tutustumme Virkkalassa toimivaan Taimiteutariin (osoite Inkoontie 79) tiistaina 18.8. klo 17–18. Esittelyssä on havukasveja. Myös paljon muita puita, pensaita ja perennoja, ostomahdollisuus. Tilaisuus pidetään ulkona.

Lumoudu Ainolasta! Lähde Tuusulan retkelle 5.9.20

Tutustumme Tuusulan kulttuurikohteisiin lauantaina 5.9. Oppaanamme toimii Torsti Salonen. Tutustumme Sibeliuksen
Ainolan puutarhaan ja kotiin. Syömme lounasta Gustavelundissa. Tutustumme Pekka Halosen ateljeekotiin Halosenniemeen ja puutarhaan. Pistäydymme Järvenpään taidemuseossa, jossa Eero Järnefeltin Suviranta-näyttely. Kahvit juomme Lottamuseossa.

Lähtö Virkkalasta, Ristin koulun pysäkiltä klo 8 ja Lohjan Kirkkokentältä klo 8.30. Paluu Kirkkokentälle noin klo 18 ja siitä Virkkalaan. Hinta: jäsenet 85 euroa, muut 95 euroa. Ilmoittaudu ennen kuin maksat, koska museokortti vaikuttaa hintaan. Hintaan sisältyy matkat, opastukset, ruoat ja kahvit.

Ilmoittautumiset Virkolle tekstiviestillä numeroon 0452724003, viestiin retkelle lähtijöiden nimet, mistä tulet bussin kyytiin, ruoka-allergiat ja onko sinulla voimassa oleva museokortti. Ilmoittautuminen 21.8. ja maksu Lohjanseudun Puutarhaseura ry:n tilille FI38 5236 2110 004 61 viitteeksi Tuusula0509. Retki toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 30.

Matka Viroon siirtyy vuodella. Retki järjestetään vuonna 2021 heinäkuun 19.–21.7. päivinä.

Toukokuussa perinteisesti järjestetty perennanvaihto on myös peruttu. Yritämme järjestää tapahtumaa elokuussa, mikäli uusia rajoituksia ei ole silloin.

Follow by Email