Jäsenille

Jäsenedut

Jäsenkortin esittämällä saat käyttöösi vaihtuvia etuja useista yrityksistä. Esimerkiksi Hankkija Oy:n Virkkalan toimipisteestä jäsenemme saavat 8 % alennuksen puutarhakaupan normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa toistaiseksi.

K-Rauta Lohja tarjoaa Biolan-puutarhamultaa (40 l:n säkki) 5 säkkiä yhteishintaan 10 €. Etu vain puutarhaseuran jäsenille jäsenkortti esittämällä.

Uutena yhteistyökumppanina aloittaa lohjalainen Pihapalvelu Pihlainen, josta jäsenkortin esittämällä saa 10 % alennuksen suursäkeistä ja peräkärrykaupasta.

Muita jäsenillemme etuja tarjoavia yrityksiä ovat

Lisäksi Kotipuutarhalehden kestotilauksesta saat 15 euron alennuksen/vuosi.
Lohjanseudun Puutarhaseuran matkojen hinnat ovat edullisempia jäsenille kuin ei-jäsenille.

Tietosuojaseloste

Tutustu Lohjanseudun Puutarhaseuran tietosuojaselosteeseen tästä linkistä: lue tietosuojaseloste.