Lohjanseudun Puutarhaseura ry

Tervetuloa Lohjanseudun Puutarhaseuran sivuille!

Aktiivinen yhdistyksemme on vaalinut lohjalaista puutarhakulttuuria jo yli 80 vuoden ajan. Järjestämme vuosittain monenlaisia tapahtumia, kuten luentoja ja retkiä niin Lohjan seudulla kuin kauempanakin. Yhdistyksemme on tarkoitettu kaikille puutarhasta kiinnostuneille, olitpa sitten ammattipuutarhuri, harrastaja tai vasta vielä puutarhasta haaveileva.

Jos viherpeukaloa kutkuttaa ja haluat päästä mukaan puutarhaseuran toimintaan, ota yhteyttä jäsenvastaavaamme Ilse-Maj Varsikkoon (ilsemaj.varsikko(at)elisanet.fi).

Tervetuloa mukaan!

Lohjanseudun Puutarhaseuran vuosikokous 28.2.2018

Lohjanseudun Puutarhaseuran vuosikokous pidetään keskiviikkona 28.2. klo 18 Karnaisten ABC:llä. Esillä ovat sääntömääräiset asiat.

Kokouksen jälkeen saamme kuulla Saarelman puutarhan Tommi Långströmiä, Suomen kauneimman pelargonian kasvattajaa, joka kertoo pelargonioiden lisäyksestä, kasvatuksesta ja hoidosta.

Huom! Viron-matkan (20.–22.7.) tiedot Linkkejä ja muuta ajankohtaista -sivulla!

Sivustoa päivitetty 24.2.2018.